Blogi

Elina ja Sofia ystävineen TONGA Blocksailemassa

Lahti lovea! Ihanan energiset Elina ja Sofia ovat aivan mainioita koululaisia ja tottakai molemmin puolin haluttiin, että lahtelaiset tytöt pääsevät testaamaan ensimmäisten joukossa lahtelaista uutuuspeliä!

Syysloma ja pidemmät lomat yleensä ovat parhaita hetkiä lautapeleille ja e t e n k i n läpiyönvalvomisille. Mahtanut olla höperöistä pelaamista yliväsyneenä – oman lapsuuden muistoihin kun sukeltaa.

Aivan mahtavat pelit tuntui olevan ja pitääkin haastaa tytöt asap (as soon as possible) vähän pelaamaan TONGA-tornia ja haasteita… Jaa, jaaa! Siitäpä tulee hauskaa!

Kärkkäisellä pelataan!

Tänään on Se Päivä, kun ensimmäiset TONGA Blocksit asetellaan myyntihyllyihin. Tämä tapahtuu Lahden Kärkkäisen myymälässä, missä TONGA Blocksin suunnittelija Pasi tänään ja huomenna iltapäivällä (noin klo 12–18) esittelee TONGA Blocksia.

Kärkkäisen myymälöitä on Suomessa Lahdesta, Jyväskylästä, Ylivieskasta sekä Oulusta, mutta Kärkkäisen verkkokauppa palvelee tietenkin koko maata.

YouTubessa inspistä

Koska Pasi on pelin suunnittelija ja toistaiseksi eniten TONGA Blocksia kasannut henkilö. Siksi Pasi tekee YouTubeen haasteista videoita, joista ei varsinaisesti voi luntata, mutta hyviä vihjeitä niistä saa.

Sekä huomaa sen, ettei Pasikaan muista ihan kovin suoraan mikä pala menee mihinkin – eli on varsin armollista huomata ettei pelinsuunnittelijakaan ole ylivoimaisen suvereeni TONGA Blocksin äärellä.

KLIK-KLIK
Laita siis TONGA Blocksin YoutTube-kanava seurantaan ja saat tiedon uudesta videosta!

Tuu pelaamaan!

Kauppakeskus REDIssä pidetään syyskuun viimeisenä viikonloppuna Suomen Lautapeliseuran tapahtuma Lautapelaamaan. TONGA Blocksin Pasi tulee ainakin lauantaiksi ja sunnuntaiksi paikalle peluuttamaan palojen kanssa. Voi olla että pioneeripelaajia on paikalla muitakin.

REDIssä on mahdollisuus myös ostaa TONGA Blockseja ensimmäisten joukossa. Olemme niin kutsutussa ISOSSA pelihuoneessa. Nähdään siellä!

Kasa paloja pähkäiltäväksi

TONGA Blocks koostuu  26 erilaisesta puupalasta. Pelin on vuosien saatossa miettinyt ja siis suunnitellut Pasi Hänninen

Meidän perheyritys A. Vesalainen Oy törmäsi Pasiin ja TONGA Blocksiin sattumalta, kun juttelimme silloin vielä LADECissa työskennelleen Isko Lappalaisen kanssa. Sama mies oli aikanaan esitellyt meille artesaanipuuseppä/muotoilija Petteri Häkkisenkin, joka on suunnitellut SULO-tuolin.

Jatka lukemista ”Kasa paloja pähkäiltäväksi”